We zijn online!

- Nieuws

Ja, je ziet het goed! We zijn online met onze nieuwe website en online shop! Het heeft even geduurd, maar het was het wachten zeker waard! We zijn ontzettend enthousiast over onze nieuwe website en online shop.

Je ziet nu natuurlijk van alles voorbij komen op onze website en online shop en je denkt van ‘heh wat is er allemaal veranderd aan sit&joy?’ Om het je gemakkelijk te maken, even kort op een rijtje wat er is veranderd en wat er nieuw is.

Logo
Het was hoogtijd voor een nieuwe logo. En dat hebben we ook. Een eigentijdse logo:  simpel en strak, wit op zwart.

Website
Je kunt beter vragen: wat is er niet veranderd? Alle pagina’s zijn flink onder handen genomen, uitgebreid en verbeterd. Zo hebben we een nieuw concept en nieuwe collectiepagina’s. Deze omvatten allemaal prachtige foto’s van onze photoshoots in Amsterdam. Get inspired!

Online shop
Een online shop, dat hadden we eerder niet. We zijn er blij mee dat we jou rechtstreeks van dienst kunnen zijn! Je kan in onze online shop gemakkelijk zoeken per categorie en naam. Ook hier hebben we prachtige foto’s: zowel enkel productfoto’s als samen met modellen.

We willen je natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn. Lang wachten op je zitzak hoeft dan dus ook niet. Indien je vóór 16.00 uur besteld, heb je het de volgende dag al in huis! Bestellingen vanaf €50,- worden bovendien gratis bezorgd. Vind je je bestelling toch niks? Dat is geen enkel probleem. We bieden een gratis retourservice aan voor bestellingen boven de €50.-

Oeps, een foutje
Sorry! Het kan natuurlijk zijn dat we toch iets over het hoofd hebben gezien. We waarderen het wanneer je dit aan ons wilt melden. Klik hier om dat te doen.

We zijn blij met onze nieuwe website en online shop en zijn dan ook zo trots als een pauw. Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent als dat wij zijn!

Team sit&joy