Indoor collectie

Kick back and relax met de comfortabele zitzakken van sit&joy. Door onze Flexipearl® vulling vormt een sit&joy zich naar jouw lichaam.

Voor ieder moment een zitzak!

Met onze indoor collectie kun je ieder moment comfortabel genieten, waar en hoe je dat wilt. Of nu je heerlijk een boek leest, tv kijkt, aan het gamen bent of aan het dagdromen bent.

Oersterk

Onze sit&joy zitzakken zijn gemaakt van sterk polyester en zijn hiermee oersterk. Dankzij onze speciale beschermlaag zijn de zitzakken spatwaterdicht en stofvrij. Hierdoor kan jij zorgeloos lang genieten.

Variatie aan modellen

Wil je zitten? Of lig je liever? Wat jij wilt. Onze zitzakken hebben diverse modellen en maten. Van een klein poefzitzak tot aan een groot zitzak waar je met z’n tweeën op kunt zitten of liggen. Plof in een zitzak en het vormt zich naar jouw houding.

Kleuren

Breng kleur in je huis! Van intens rood en limoen groen voor een frisse en hippe look tot marine blauw en taupe voor een verfijnde uitstraling. Onze indoor collectie omvat twaalf kleuren. Voor ieder wat wils!

Flexipearl®

De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftewel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. De parels volgen jouw lichaamscontouren voor hét ultieme comfort.

Bekijk ons volledige aanbod in de online shop!