Kids collectie

Iconische zitzakken van sit&joy, speciaal voor de kleintjes.

zitzak kinderkamer

De kids wereld van sit&joy

Voor de kleintjes onder ons heeft sit&joy een speciale kids collectie. Deze omvat de mini versies van alle iconische statement zitzakken van sit&joy. Ideaal voor de kleintjes om te chillen, spelen of luieren.

Oersterk

Onze sit&joy zitzakken zijn gemaakt van sterk polyester en zijn hiermee oersterk. Dankzij onze speciale beschermlaag zijn de zitzakken spatwaterdicht en stofvrij. Hierdoor kunnen de kleintjes zorgeloos lang genieten.

Iconische mini klassiekers 

De iconische modellen zijn er ook speciaal voor de kleintjes. Van de kleine kussen Tutti tot aan de mini Bumba. De kleintjes kunnen heerlijk zitten of liggen en spelen of chillen. 

Kleur voor de kids

De kids collectie is verkrijgbaar in twaalf gave kleuren van aqua blauw en limoen groen voor een kleurrijke knipoog en marine navy en intens zwart voor een stoere look. Combineer hoe jij het wilt!

Flexipearl®

De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftwel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. De parels volgen de lichaamscontouren voor hét ultieme comfort.

Bekijk ons volledige aanbod in de online shop!