Pets collectie

Het allerbeste voor je hond of kat!

Je beste vriend

Honden en katten zijn meer dan dieren: ze zijn onderdeel van je familie en jij hebt natuurlijk het beste voor ze. Laat je hond of kat heerlijk vertoeven in de sit&joy bedden en geef ze hiermee het beste!

Oersterk

De sit&joy zitzakken zijn gemaakt van sterk polyester en zijn hiermee oersterk. Dankzij de speciale beschermlaag zijn de zitzakken spatwaterdicht en stofvrij. Hierdoor kan je hond of kat zorgeloos lang genieten.

Kleuren

Van intens rood en limoen groen voor een frisse en hippe look tot marine navy taupe voor een verfijnd uitstraling. De sit&joy pets collectie omvat zeven kleuren. Voor ieder wat wils! 

Kan tegen een stootje

Ook al gaat je kat of hond al druipend op het bed liggen, dat maakt niet uit. De sit&joy bedden zijn waterafstotend. Is het dekje vies geworden? Geen probleem. Veeg het schoon met een vochtig doekje of rits het af en gooi het in de wasmachine. 

Flexipearl®

De sit&joy zitzakken bevatten Flexipearl®: hoogwaardige geëxpandeerde polystyreen parels, oftwel EPS. Deze parels zijn antistatisch, waardoor ze niet vastplakken aan elkaar, maar juist bewegen in de zitzak. De parels volgen de lichaamscontouren voor hét ultieme comfort.  

Bekijk ons volledige aanbod in de online shop!